Vodič MKD

Mzdové podmienky: 740€ (základná mzda) až 2300€ brutto / mesiac. Pri odpracovaní celého mesiaca možnosť zárobku 1600 – 2000€ v čistom. Plat závisí od počtu a druhu vykonaných prepráv.

Benefity: príspevok na cestu do práce podľa vzdialenosti bydliska, preplatenie úspory za ušetrené pohonné hmoty, preplácanie kvalifikačnej karty vodiča, lekárskych prehliadok a psychotestov, finančná výpomoc v podobe pôžičiek, odmeny pri životných jubileách, nástupný bonus 1000 Eur

Požiadavky: prax vodiča kamiónu min. 2 roky, vodičské oprávnenie skupiny C a E, kvalifikačná karta vodiča, tachografová karta vodiča

Popis pozície: Vodiči jazdia do krajín Európskej únie – Nemecko, Francúzsko, Benelux a do Veľkej Británie. Každá preprava začína na Slovensku a na Slovensku aj končí. Nejedná sa o turnusy, kedy je vodič niekoľko týždňov v zahraničí a až potom sa vracia na Slovensko. Každý vodič má k dispozícii vlastnú jazdnú súpravu (max. vo veku 4 roky). Vodiči jazdia v jednoosádke a len s plachtovými návesmi. Vodiči neprepravujú nebezpečný tovar podliehajúci ADR.

V prípade záujmu nás kontaktujte telefonicky, mailom, alebo vyplňte formulár priamo na našej web stránke a do požadovanej pozície uveďte „Vodič MKD“.

Telefón: +421 911 404 085
Mail: info@agenturarenaissance.sk
Formulár pre záujemcov o zamestnanie: https://www.agenturarenaissance.sk/pracovnyzaujem/